אנטריקוט מעושן וצריבה הפוכה

מחפשים מתכון מושלם לאנטריקוט מעושן?

עם המעשנות של וובר תוכלו לקבל תוצאות מדהימות וטעימות!
צריבה הפוכה היא דרך נהדרת לצליית אנטריקוט. מומלץ לנסות!
 

מצרכים:

3 קילו נתח מספר 1 (ורד הצלע)
2 כפות מלח גס
2 כפיות פלפל שחור גרוס
1 כף שום גבישי
מעט גרעיני כוסברה טחונים
מעט גרגירי חרדל קצוצים
מעט גרגירי קימל
מעט צ'ילי גרוס
שמן זית
2-3 גושי עץ לעישון היקורי/מסקיט
 

אופן ההכנה:

מורחים את הנתח בשמן זית (מומלץ להשתמש במברשת סיליקון יעודי) ונותנים לבשר לנוח מעט בטמפרטורת החדר.
מחממים מעשנה ל95-105 מעלות.
מערבבים את התבלינים יחד ומפזרים על הנתח.
מכניסים את הבשר למעשנה בקומה העליונה ומכניסים 3-2 גושי עץ לעישון.
כשהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 56 מעלות מעבירים אותו לגריל גז/פחם שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות, ונותנים צריבה של 5-4 דק' מכל צד.

מורידים מהגריל ונותנים לבשר לנוח על כ-5 דק' טרם ההגשה (כדאי לעטוף מעט בנייר אלומיניום בזמן ההמתנה).

 

פורסים,מגישים ונהנים!.
אהבתם? שתפו חברים!
חפשו אותנו בפייסבוק – וובר ישראל

אהבתם את המתכון הזה? שתפו ברשת !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
0
פסטרמה מעושנת במעשנה של וובראנטריקוט מעושן וצריבה הפוכה 1