בישול טבעוני בגריל פחמים

תוכן עניינים

כשאנו מדברים על גריל פחמים – האסוציאציה הראשונית שלנו היא בוודאי בשר, פרגיות ודגים. יחד עם זאת, ישנן אופציות רבות וטעימות גם עבור הטבעונים שבקהל – שיכולים להפיק המון מצלייה על גבי גריל פחמים! גרילי הפחמים החדישים הם מתקני צלייה איכותיים במיוחד, המעניקים לנו חוויית משתמש יוצאת מגדר הרגיל כשמדובר בכל סוג של מזון. אם תהיתם לגבי בישול טבעוני בגריל פחמים – המאמר הבא הוא עבורכם!

גרילי פחמים חדישים

צלייה באמצעות פחמים היא שיטה עתיקה המלווה את האנושות שנים רבות, והיא עברה תהפוכות ושינויים במהלך השנים. במסגרת השינויים הללו אנו יכולים למצוא את גרילי הפחמים החדישים, שהפכו לפופולאריים במיוחד בשנים האחרונות. מדובר במתקני צלייה מתוחכמים במיוחד, הכוללים בין השאר מערכות אוורור, איסוף שומנים, איסוף אפר, מד חום מובנה ועוד. למרות שאנו מיד חושבים על בשרים בהקשר לגריל פחמים, מסתבר שהאופציות הטבעוניות הן מגוונות וטעימות במיוחד!

בישול טבעוני בגריל פחמים

בישול טבעוני בגריל פחמים הוא אפשרי ומומלץ בהחלט! מגמת הטבעונות שתופסת תאוצה ברחבי העולם – מעניקה לנו אופציה חליפית, בריאה ומוסרית גם יחד. אם בעבר זה לא היה פשוט להתבסס על תפריט טבעוני, הרי שהיום זה הרבה יותר נגיש ופשוט. אספנו עבורכם מספר אופציות מעניינות לצורך בישול טבעוני בגריל פחמים.

נקניקיות, המבורגרים, ושניצלים טבעוניים

באגף המוצרים המעובדים, תוכלו למצוא מוצרים דמויי בשר דוגמת המבורגרים, נקניקיות ושניצלים. יש דיונים רבים לגבי העובדה שמייצרים את המזונות האלו בצורת מזונות בשריים, אבל בשורה התחתונה – אנו מקבלים כאן אופציות טעימות במיוחד להכנה על גבי גריל הפחמים שלנו! המוצרים מיוצרים מסויה, חלבון אפונה, סייטן ועוד, והם טעימים במיוחד!

חציל על האש

חציל נחשב בין הירקות הטעימים ביותר שקיימים, ואחת האופציות המומלצות בהקשר זה – היא כמובן לצלות אותו על הגריל! את החציל ניתן להניח כמו שהוא על האש, או לעטוף אותו בנייר כסף. לאחר שקליפתו החיצונית חרוכה מספיק, ניתן להסיר אותו מהגריל ולחצות אותו לאורך. בתוספת תיבול דוגמת טחינה, מלח, לימון, שמן זית ומלח גס – אתם צפויים לקבל מעדן אמיתי, שניתן לאכול בזכות עצמו או כתוספת לכל ארוחה!

טופו מושרה במרינדה

למרות שגושי הטופו הלבנים שנמכרים ברשתות המזון עלולים להיראות תפלים משהו, מדובר בסופח טעמים מושלם שיכול להפוך למעדן אמיתי! הטופו יספוג כל טעם שתאפשרו לו לספוג, ובמקרה שלנו אנו ממליצים על מרינדת רוטב סויה, חרדל, ותבלינים נוספים לבחירתכם. נשרה את הטופו במרינדה למשך הלילה, ולאחר כמה שעות נוכל לראות שהוא ספג היטב את הטעמים. את הטופו המתובל ניתן לצלות על הגריל, ולאחר מכן לחתוך לנתחים או קוביות – לקבלת תוספת טעימה ובריאה במיוחד!

ירקות צלויים

ירקות צלויים על הגריל נפוצים גם בקרב מי שאוכל בשר, ולא רק אצל הטבעונים שבינינו. ירקות מומלצים לצלייה היא בצל, עגבנייה, פטריות, גמבה, חצילים ועוד. את הירקות ניתן לצלות בצורות שונות, כשיש כאלו המעדיפים לשפד אותם על שיפודים, ויש את אלו המעדיפים "לזרוק" אותם על רשת הצלייה כמו שהם. בתוספת התיבול המתאים – אתם צפויים לקבל מנת פתיחה \ מנת צד מושלמת לארוחה שלכם!

קינוח – אפרסקים צלויים

החלטנו לא להשאיר אתכם ללא קינוח, ולכן בחרנו עבורכם מאכל טבעוני גם בקטגוריה הזו!
אפרסקים צלויים במרינדת ויסקי ודבש – יסגרו לכם את הארוחה בצורה הכי כיפית שיש, והם גם לא מסובכים להכנה כלל. את האפרסקים נשרה במרינדה במשך לילה שלם, וכשיגיע זמן הקינוח – נניח אותם על גבי רשת הצלייה עד לקבלת פסי חריכה עדינים, בתיאבון!

בישול טבעוני בגריל פחמים

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כתבות נוספות עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה