האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

מתכון להכנת בריסקט מעושן

הדרך המושלמת לבריסקט מעושן!

  • מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    8,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    7,299.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

מצרכים

5-4 ק"ג נתח חזה בקר- בריסקט
1 בצל בינוני
ראש שום
בירה
שמן זית
שבבי עץ היקורי או פקאן
1 כף שבבי בצל,
1 כף שום גבישי,
1/2 כף צ'ילי גרוס,
3 כפות פפריקה מתוקה,
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1/2 כף מלח אטלנטי או הימלאיה
רוזמרין מיובש

אופן ההכנה

שימו לב! חזה בריסקט לוקח כ-10 שעות של עישון. ולכן כדאי להתחיל בהכנות בשעות הבוקר אם ברצונכם שהבשר יהיה מוכן לארוחת הערב..
חממו את המעשנת לטמפרטורה של 100-110 מעלות.
מומלץ לשטוף את הבשר מתחת לזרם מים פושרים ולייבשו בעזרת מגבת  נייר.
לפני התיבול אנו ממליצים לגלח מעט את שכבת השומן מעל הבשר, ולהשאיר שיכבה דקה מאוד של שומן.
בשכבה שנשארה יש לחרוץ חתכים בעזרת סכין לכל אורך השומן.
ערבבו את כל התבלינים היבשים יחד בקערה.
מרחו על הבשר שמן זית מכל הכיוונים.
פזרו בנדיבות את התבלינים על הבשר והדקו את התבלינים בעזרת הידיים.
הניחו את הבשר במעשנת וובר כאשר השומן פונה כלפי מעלה.
הכניסו את שבבי העץ מעל הפחמים וסגרו את המכסה.
* אין לפתוח את המכסה ב-7 שעות הראשונות!
לאחר כ-10 שעות כאשר הבשר כבר רך מספיק, הורידו את הבריסקט לתבנית אלומיניום. פזרו פרוסות בצל ושום מעל לחזה.
לתחתית התבנית מזגו את הבירה האהובה עליכם. (אין צורך ביותר מידי, תשמרו לעצמכם משהו…) וכסו את התבנית בנייר אלומיניום.
פתחו את פתחי האוורור במעשנת למקסימום כניסה של אוויר להעלאת הטמפרטורה.
החזירו את הבשר יחד עם התבנית למעשנת לעוד כ-שעה.
לאחר שעה, מומלץ להעביר את הבשר לקרש חיתוך מעץ ולתת לבשר לנוח כ-רבע שעה בטמפרטורת החדר.
פורסים את הבשר לרצועות ומגישים!
בתיאבון!
תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה