האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

מתכון להכנת דג בורי טרי על האש

דג בורי על האש, הכי טוב שיש!

מי לא אוהב דגים על האש?

דג בורי טרי, צלוי, עם תיבול נהדר. אין יותר כיף מזה!

מצרכים:
3 דגי בורי טריים ויפים.
צרור פטרוזיליה
2 לימונים חתוכים
10 שיני שום
מלח אטלנטי
פלפל שחור
צ'ילי גרוס
פפריקה מתוקה
שמן

אופן ההכנה:
משמנים את הדג בעזרת מברשת סיליקון יעודית. מתבלים את הדג בעזרת התבלינים היבשים. מפזרים בנדיבות.
בתוך בטן הדג מכניסים 3 פלחי לימון, 3 שיני שום וצרור קטן של פטרוזיליה.
מכניסים למקרר למנוחה של שעה בערך.
מחממים גריל ל180-200 מעלות
משמנים מעט את הדג ומכניסים לגריל. כדאי להשתמש ברשת יעודית לדג אם חוששים להידבקות הדג לרשת הגריל…
סוגרים את המכסה וצולים את הדג כ20 דקות מכל צד. מושלם!

בתאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה