חברת Weber ישראל מגישה: בקר מוקפץ בזמן קצר!

 In מתכונים

בקר מוקפץ בזמן קצר!

ג'יימי פרובאיינס, השף של חברת וובר מגיש מתכון לבקר מוקפץ בכמה דקות!

חברת Weber ישראל מגישה: בקר מוקפץ בחמש דקות!

 

רוטב

1/2 כוס ציר בקר

2 כפות רוטב סויה (רצוי דל נתרן)

1 כף סוכר

2 כפיות אבקת קורנפלור

 

מרינדה לבשר

1 כף שמן צמחי

1 כף שמן שומשום

1 כף ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק

2 שיני שום כתושות

חצי קילו  בשר בקר מסוג סינטה, פרוס לרצועות

 

שאר המרכיבים

3 פלפלים גדולים ויפים: 1 אדום, 1 כתום ו-1 ירוק, חתוכים לרצועות בעובי בינוני

1 בצל בינוני, חתוך לאורכו ופרוס לרצועות

3 כוסות אורז מבושל

1/4 כוס קוסברה (אופציה למי שאוהב)

 

הכנה:

מכינים את הגריל גז או הפחם לצלייה יישירה על חום של 230 – 280 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים היטב את השמן, שמן שומשום, הג'ינג'ר והשום.

מוסיפים את רצועות הבשר ומערבבים היטב כך שהנוזל יכסה את הבשר מכל צדדיו.

בקערה נפרדת מכינים את הרוטב.

 

שמים על רשת הגריל משטח צלייה מסוג ווק לגריל, סוגרים את המכסה ומאפשרים לווק להתחמם כ-10 דקות. ל- weber מתקן ווק מיוחד להנאה מקסימלית.

 

שמים את הבשר, הבצל והפלפלים, ואת הרוטב ליד הגריל.

 

כשהווק ממש רותח, מעבירים את הבשר לצלייה תוך הקפדה על הפרדת הרצועות.

צולים את הבשר עד שהוא מתחיל להשחים במשך כדקה ובאמצע מערבבים פעם אחת.

מוסיפים את הפלפלים והבצל. צולים את התערבות ומערבבים מדי פעם.

יוצקים את הרוטב, מערבבים היטב כ-10 שניות, וסוגרים את מכסה הגריל. נותנים לבשר להתבשל עד שהרוטב מתחיל לרתוח. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם.

מערבבים טוב טוב כך שהרוטב יכסה את הבשר והירקות.

מוסיפים עלי כוסברה, מורידים מהאש ומגישים מעל אורז חם.

טעים, פשוט וקל!

בתאבון!

 

 

אודות חברת  די אנס אס יבואנית Weber

Weber הוא שם נרדף  לשלמות ומקצועיות בתחום הברבקיו איכותיים והמשובחים ומדובר באייקון אמריקאי ומותג עולמי. מוצרי וובר מיוצרים בארה"ב באיכות הגבוהה ביותר המבטיחה שנים רבות של הנאה.

 

בואו להיות חברים של Weber בפייסבוק ולקבל מתכונים, טיפים והטבות !

פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0
שיפודים פיקנטיים של בשר כבש עם חציליםחזה עוף צלוי ותפוחי אדמה צלויים בגריל ברוטב וויניגרט של שום ואורגנו