האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

מתכון להכנת חזה אווז במעשנה של וובר

חזה אווז במעשנה של וובר – השיטה לחזה אווז חלומי

  • מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    8,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    7,299.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

 

מצרכים:

2 חזה אווז (מולארד)
1 כוס יין אדום (יבש או חצי מתוק)
1 כף רוטב סויה
3 שיני שום, כתושות
1 בצל קצוץ דק מאוד
2 כפות דבש
1 כף אבקת שום
1 כף חומץ בלסמי
2 גושי עץ לעישון היקורי / תפוח

אופן ההכנה:

  1. בעזרת סכין חורצים את החזה בחלק השומני ומעט מהצד בלי השומן.
  2. מערבבים היטב את היין, הסויה, השום והבצלים. את התערובת יוצקים על גבי חזה האווז.
  3. מערבבים היטב ומניחים בצד למשך שלוש שעות לפחות.
  4. מחממים את המעשנה ל 120 מעלות.
  5. מוציאים את החזה מהמרינדה (לשמור על המרינדה לא לזרוק)
  6. מכניסים את החזה לכשעה וחצי למעשנה.
  7. חותכים מעט משומן החזה ו/או יוצקים שמן זית למחבת
  8. מוסיפים חומץ בלסמי, דבש ואת המרינדה שנשארה.
  9. לאחר רתיחה מצמצמים את הרוטב כ- 2 דקות. מסננים.
  10. פורסים את החזה לפרוסות דקות, מגישים לצד הרוטב.

בתאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה