חזה אווז במעשנה של וובר

 In מתכונים

מצרכים:
2 חזה אווז (מולארד)
1 כוס יין אדום (יבש או חצי מתוק)
1 כף רוטב סויה
3 שיני שום, כתושות
1 בצל קצוץ דק מאוד
2 כפות דבש
1 כף אבקת שום
1 כף חומץ בלסמי
2 גושי עץ לעישון היקורי / תפוח

אופן ההכנה:
בעזרת סכין חורצים את החזה בחלק השומני ומעט מהצד בלי השומן.
מערבבים היטב את היין, הסויה, השום והבצלים. את התערובת יוצקים על גבי חזה האווז.
מערבבים היטב ומניחים בצד למשך שלוש שעות לפחות.
מחממים את המעשנה ל 120 מעלות.
מוציאים את החזה מהמרינדה (לשמור על המרינדה לא לזרוק)
מכניסים את החזה לכשעה וחצי למעשנה.
חותכים מעט משומן החזה ו/או יוצקים שמן זית למחבת
מוסיפים חומץ בלסמי, דבש ואת המרינדה שנשארה.
לאחר רתיחה מצמצמים את הרוטב כ- 2 דקות. מסננים.
פורסים את החזה לפרוסות דקות, מגישים לצד הרוטב.

בתאבון!

פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0