טאקו של עוף בבירה

 In מתכונים

טאקו של עוף בבירה

חברת Weber ישראל מגישה: 

ג'יימי פרובאיינס, השף של חברת וובר מגיש מתכון טעים במיוחד!

 

מרינדה

כוס בירה:  מקסיקנית או בירה כהה

2 כפות  שמן צמחי

1 כף שום קצוץ דק

1 כפית אורגנו יבש

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כפית פלפל אדום חריף טחון (פלפל קאיין)

6 ירכי עוף נקיים ללא העור

 

גוואקמולה

2 אבוקדו

1 כפית מיץ ליים טרי

1/4 כפית מלח

 

6 טורטיות מקמח תירס

 

מערבבים היטב את חומרי המרינדה בקערה.

בשקית שניתנת לאטימה שמים את ירכי העוף ויוצקים לתוך השקית את המרינדה.

מוציאים את האוויר מהשקית ואוטמים אותה. הופכים את השקית כך שהמרינדה תכסה את העוף היטב. מניחים את השקית בתבנית ומעבירים למנוחה במקרר למשך של 2 – 4 שעות.

 

קצת לפני הכנת הבשר על גריל גז, מכינים את האבוקדו.

מנקים את האבוקדו ומועכים אתו, מערבבים עם המלח ומיץ הליים (לימון).

 

מכינים את הגריל לצלייה ישירה בחום בינוני 170 – 230 מעלות.

מעבירים את ירכי העוף לצלייה. צולים במשך של כ 8 עד 10 דקות, משתדלים לא להפוך יותר מדי . מספיק פעם, פעמיים.

כשהעוף מוכן מורידים מהאש, מניחים בצד ל 3 עד 5 דקות. פורסים את העוף לרצועות.

על הגריל מחממים את הטורטיות, חצי דקה בכל צד.

 

בכל טורטיה שמים רצועות עוף ומעל העוף מניחים כף גדושה של אבוקדו.

אפשר לגלגל ולאכול כראפ.

בתאבון!!

פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0
חזה עוף צלוי ותפוחי אדמה צלויים בגריל ברוטב וויניגרט של שום ואורגנונתח קצבים בציפוי חרדל עם פלפלים ובצלים צלויים