טמפרטורות צלייה של סטייק!

תוכן עניינים

טמפרטורות צלייה של סטייק!

רוצים לדעת מה הטמפרטורה של סטייק Medium? אוהבים את הסטייק שלכם Well done? הנה לפניכם המידות שיעזרו לכם להכין את הסטייק בדיוק כמו שאתם אוהבים!

מידות אלה, מתייחסות לטמפרטורה הנמצאת בתוך הסטייק.
ניתן למדוד זאת בעזרת מד-חום אשר תוקעים בתוך הבשר שנמצא בתוך הגריל

מידות רצויות:
RARE
49-53 ° C.
MEDIUM
54-60 ° C.
WELL DONE
61 ° C
weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כתבות נוספות עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה
    פופ אפ סניפים סגורים