כיצד לבחור גריל גז

 In גרילים

כיצד לבחור גריל גז

 

חברת וובר ישראל תעזור לכם לבחור את גריל הגז הטוב ביותר – בהתאם לדרישות שלכם, הצרכים שלכם והתקציב שלכם – צעד אחר צעד:

1) מיהו היצרן? האם היצרן הינו בעל מוניטין ומוכר מוצרי גריל איכותיים ויעילים שמחזיקים לתקופה ארוכה ולהרבה שנים?
או שמא, היצרן מוכר מוצרי גריל דמיקולו שאינם יציבים ומתקלקלים מהר מדי?

2) האם המשווק אמין ובעל מוניטין? האם הוא יכול לספק חלקי חילוף למוצרים אותם הוא מוכר?
חשוב מאוד לשים לב לסוגיה זו מכיוון שלאחר זמן מה ככל הנראה תזדקקו לחלקי חילוף למוצרים שרכשתם. אם המשווק אינו יכול לספק לכם חלקי חילוף לגריל הגז ככל הנראה תישארו עם אנדרטה במרפסת זכר לחסכון.

3) האם יש אחריות על המוצר? ומהי מידת האחריות על המוצר? אחריות טובה על המוצר ככל הנראה תעיד על איכותו, בטיחותו ויעילותו של המוצר. יש לשים לב שהאחריות מתייחסת גם לגוף המכשיר וגם למבערים.

4) כאשר מגיעים לחנות הגרילים חשוב מאוד לבדוק את הגריל:

מבערים

מבער הנירוסטה: מספק את האש הרצויה ומחזיק מעמד לזמן רב. יעיל ואפקטיבי. חשוב לדעת שישנם מספר סוגי נירוסטה ולכן כדאי לשאול את המוכר איזה סוג נירוסטה המבערים. 304 ו 316 הן הטובות.

מבער היצוק: מספק את האש הרצויה אך החומר ממנו עשוי עלול להחליד מהר למדי, וכתוצאה מכך יש חשש להתפרצות להבות.

מבער הפח: אינו יעיל. מתקשה לספק את האש הרצויה, מחליד תוך זמן קצר ונוטה לפלוט פיח שפוגע בבשר.

פיזור החום

אבנים: פיזור חום לא אחיד ובזבוז מיותר של גז. שיטה זו עשויה להוביל להתפרצויות  להבות ושריפת הבשר או אי בישול הבשר. עברנו את תקופת האבן.

ברזל יצוק

ברזל קולט חום ומפזר חום בצורה אחידה. אפקטיבי ויעיל.

משולשים

השיטה האפקטיבית והיעילה ביותר לפיזור חום שפותחה על ידי Weber. חשוב לוודא שאין חורים במרכז המשולש- דבר שיוביל להתפרצות להבות, ככל שהמשלוש חד יותר כך הוא טוב יותר. משולשים כההים גורמים לשומן להצטבר מעל המבער- דבר שאנחנו ממש לא רוצים.

מרחק מרשתות הצלייה

המרחק אינו צריך להיות קרוב מדי על מנת לא לשרוף את הבשר אך לא רחוק מדי מרשתות הצלייה. מרחק נכון הוא הסוד לשמירה על חום בצורה טובה.

גוף הגריל

מומלץ מאוד שיהיה עשוי מיציקת אלומיניום. אם גוף הגריל עשוי מהפח הוא עשוי להתקלקל ולהיחלד מהר, פח גם לא שומר על החום- מה שגורם לגריל לצרוך אנרגיה מיותרת ולא לשמור על רמת חום טובה.

ניקוז שומנים

יש לוודא שקיימת מערכת ניקוז שומנים יעילה וטובה על מנת לשמור על הגריל ולמנוע התפרצויות של להבות ושריפת הבשר.

על מנת לבחור את גריל הגז המתאים ביותר עבורכם, יש לעשות זאת על הפרמטרים הבאים:

 

מיקום וניידות

איפה אתם עושים את הברביקיו שלכם? אם אתם מסתובבים בשטח ו/או בטבע, ככל הנראה גרילי הגז מסדרת Q יהיו הטובים והמתאימים ביותר עבורכם. דגמי ה- Q הקטנים ניידים וקלי משקל, קל להתנייד איתם לכל מקום. דגמים אלו גם מושלימים למרפסות. שכן הם תופסים פחות מקום, מוצאים פחות עשן, צורכים פחות אנרגיה, קלים יותר לניקוי וקלים להזזה במידה הצרך.

כמות האנשים – אם אתם מכינים בשר למגוון רב של אנשים, מומלץ לקנות גרילים גדולים יותר עם שטח צלייה גדול יותר.

 

בחנויות של וובר הנמצאות בירושלים, ראשל"צ, פ"ת, הרצליה וחיפה תוכלו למצוא מגוון ענק של גרילים, מתקני צלייה, מעשנות וכל מה שקשור לעולם הברביקיו.

ניתן גם להרשם לסדנאות הבשר וללמוד על עולם הצלייה ועישון הבשרים.

 

עם מגוון ענק ומוצרים איכותיים, אין ספק שתצאו מרוצים!

פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0
מה זה BTU ? ואיך זה קשור לגריל גז?גריל גז או גריל פחמים