מאפה נקניקיות מעושן

 In מתכונים

מאפה של בצק עלים במילוי בשר נקניקיות איכותיות על קרש עישון של וובר – חטיף טעים או תוספת לכל ארוחה

מאפה נקניקיות מעושן על קרש עישון של וובר

½ ק"ג נקניקיות איכותיות – מוציאים את המילוי מהעטיפה
½ כוס קוביות בצל
1 כף טימין טרי
1 כוס פירורי לחם
½ כפית מלח

בצק עלים
1 ביצה טרופה

קרש עישון של וובר – משרים במים לפחות שעה לפני הצלייה

מכינים גריל גז או גריל פחמים לצלייה עקיפה, בטמפרטורה בינונית של 175 מעלות צלסיוס (350 פרנהייט)

שמים את בשר הנקניקיות, טימין, מלח, בצל ופירורי לחם במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים.
שמים דף של בצק עלים על משטח מקומח קלות. עם סכין  חדה מחלקים את הבצק ל 3 רצועות שוות.
לוקחים שקית זילוף (אפשר גם עם שקית פלסטיק עבה, אחרי שממלאים אותה מורידים את אחת הפינות עם מספריים).
יוצקים את תערובת הבשר על אחד הצדדים של הבצק. את הצד הנגדי מורחים במעט ביצה טרופה המשמשת כ"דבק".
מגלגלים את הבצק – מכיוון הבשר לצד של הביצה. מהדקים את הבצק בזהירות כדי לא לפגוע בצורה של המאפה. הופכים את הגלילים כך שה"תפר" של הבצק יהיה כלפי מטה ומברישים עם ביצה טרופה.
פורסים את הגלילים לחתיכות שוות.
מחממים את קרש העישון על הגריל באזור של צלייה עקיפה, בערך 20 דקות.
שמים את חתיכות המאפה על קרש העישון, צולים כ 20 דקות בצלייה עקיפה, עד שהמילוי מוכן והבצק מזהיב.

מורידים מהאש ואוכלים.
בתאבון!

חפשו את סרטון המתכון בעמוד הפייסבוק של וובר ישראל

פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0
Jamaican Jerk Chicken - עוף צלוי בסגנון ג'מייקני