מדריך למידת עשייה מושלמת בגריל פחמים

תוכן עניינים

המדריך המלא למידת העשייה המושלמת בגריל פחמים, נוצר עבורכם – אלו שמעוניינים לקחת את צליית הבשר שלהם לליגה הבאה, ולא מעוניינים להתפשר על כך!

צלייה באמצעות פחמים מלווה אותנו כבר אלפי שנים, ובמהלכן הצטבר ידע רב לצד טכניקות יעילות ומדויקות.

השינוי המשמעותי שחל בגרילי הפחמים בשנים האחרונות, מסייע לנו להגיע לרמת צלייה מדויקת יותר, ובמאמר הבא נשלב את הפיצ'רים החדישים יחד עם הידע רב השנים – לקבלת מיומנות שתעניק לכם תוצאות מפתיעות בכל פעם

 

ההיסטוריה של השימוש בפחם

הפחם נוצר בבטן האדמה בתהליך שאורך מיליוני שנים, ואנו כורים אותו בתור תוצר פחמני דחוס – המעניק לנו אנרגיית בערה יעילה במיוחד. הפחם שימש בעבר בעיקר כחומר בערה להנעת רכבות ומכונות אחרות, וגם לטובת צלייה של בשר ומזונות נוספים. בעוד רובנו זוכרים את גרילי המתכת הפשוטים שהיו נפוצים בעבר, נראה שהיום רוב האנשים עוברים בהדרגה לגרילי פחמים מתוחכמים ובעלי פונקציות מפתיעות.

 

השינוי בגרילי הפחם


מספר יצרניות מובילות בתחום הקמפינג, החליטו להרים את הכפפה והחלו בייצור גרילים מסוג שונה. הגרילים הללו שמים דגש על נוחות המשתמש, והם מעניקים לנו חווית צלייה אחרת לגמרי. מה כוללים הגרילים הללו בין השאר?



מערכת איסוף שומן

מערכת איסוף שומנים מרכזת את השומן המטפטף במהלך הצלייה אל תוך כלי ייעודי, ומונעת הצטברות שלו במקומות שונים בגריל. מערכת זו מונעת לכלוך מיותר, וחוסכת מאיתנו עבודה מיותרת בעת ניקוי הגריל.


מבנה המכסה

מכסה הגריל מאפשר לשמור בפנים את החום, העשן והאדים – וכל נקבל תהליך צלייה יעיל שגם שומר על עסיסיות הבשר.


מנגנון איסוף אפר

כולנו יודעים שאחד האתגרים בשימוש בגריל הפחמים – הוא להימנע מהתלכלכות! מערכת איסוף האפר מרכזת אותו במקום אחד, ומאפשרת לנו להיפטר ממנו בצורה פשוטה!

 

מלהיטי פחמים

מלהיטי פחמים מאפשרים לנו הצתה מהירה במיוחד, ומונעים מאיתנו את הצורך להיאבק בפחמים עקשניות המסרבות להידלק! מלהיטי פחמים ניתנים לרכישה בגדלים שונים, והופכים את החוויה שלנו לפשוטה הרבה יותר.

 

מערכת מניפה

ממש כמו שאין לנו צורך להתאמץ בעת הצתת הגריל, כך גם אין לנו צורך לנפנף! גרילי פחמים חדישים מצוידים במערכת מניפה – המזרימה אוויר באופן טבעי אל אזור הבערה של הגחלים, ומלבה את האש בצורה אוטומטית.


המדריך המלא למידת העשייה המושלמת בגריל פחמים

ריכזנו עבורכם את המדריך למידת העשייה המושלמת בגריל פחמים, הכולל מספר מושגים ופיצ'רים שכל חובב צלייה חייב להכיר:


מדחום ננעץ

המדחום המיועד לנעיצה בנתח הבשר, מאפשר לנו לדעת מהי הטמפרטורה המדויקת בתוך הנתח – וכך להפוך את תהליך הצלייה שלנו להרבה יותר יעיל ומדויק.


I-GRILL

I-GRILL הינו מכשיר מתוחכם המבוסס על בלוטוס', ומתקשר עם מדי חום מיוחדים הנעוצים בנתחי הבשר שלנו. באופן זה אנו מקבלים אינפורמציה על תהליך הצלייה – היישר אל האפליקציה הייעודית המותקנת בסמארטפון שלנו. מכשיר ה- I-GRILL מאפשר לנו להגיע אל מידת עשייה מדויקת, גם מבלי לעמוד ליד הגריל ולהשגיח באופן צמוד על תהליך הצלייה!

 

הטכניקה המסורתית

הטכניקה המסורתית עושה שימוש בחוש הראייה ובמיומנות שלנו, ובה אנו למעשה משגיחים על הנתחים ובודקים מתי צריך להפוך או לשלוף אותם מהגריל. על מנת לצלות בשר בדרך המסורתית, עלינו להכיר בכך שכל נתח בשר דורש טיפול מעט שונה.

נתחי בשר המכילים אחוז שומן גבוה יחסית – ניתנים לצלייה במידת M (מדיום) ומעלה, ואילו נתחים שהם רזים יחסית – דוגמת סינטה ופילה, לא כדאי לצלות מעבר למידת M. 

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כתבות נוספות עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה