האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

מתכון לסלמון מעושן בגריל גז

מתכון לסלמון מעושן בגריל גז הוא מתכון שנשמע מסובך אבל לא תאמינו כמה שהוא פשוט. אם אתם רוצים להכין דג איכותי בבגריל הגז הביתי שלכם אנחנו הכנו לכם מתכון מדהים וקליל במיוחד. אז איך מכינים את הסלמון בגריל הביתי? אנחנו כאן כדי ללמד אתכם בדיוק איך עושים את זה נכון ובקלות רבה. 

גריל גז – בואו והכירו את הגריל שכולנו אוהבים

אז מאוד קשה לא להכיר היום את גריל הגז שהפך לגריל המבוקש ביותר בשנים האחרונות על ידי הציבור הרחב. רבים מן האנשים נוהרים ובוחרים לרכוש גריל גז למרפסת או לגינה שלהם והוא הפך להיות הגריל הנמכר ביותר מבין כלל סוגי הגרילים בשנים האחרונות.

גריל הגז הפך להיות היום לגריל המנצח והתחליף הטוב ביותר לגריל הפחמים שלוקח את הסרבול של הפחמים והופך את הליך הצלייה לקליל ונוח במיוחד.

 

נוחות ויעילות – למה גריל הגז כלכך מבוקש?

אז אחת הסיבות לכך שגריל הגז הפך לכלכך מבוקש היא באמת הנוחות שמגיעה איתו לבית שלנו. במקום להשתמש בפחמים, אפשר ממש כמו בכיריים בבית להכין ארוחה מהירה מאוד על ידי שימוש בגז והטעם? הטעם לא נפגם אפילו לא במעט.

היעילות שלו היא גם סיבה נוספת לרצון של האנשים לרכוש גרילי גז לבית שלהם, כל מה שקשור בהליך הצלייה הארוך הפך והשתנה ותוך דקות אפשר להתחיל להכין ארוחת בשרים או דגים איכותית ומצויינת.

 

עיצוב מרשים לצד טכנולוגיה מתקדמת

גריל הגז נהיה חלק בלתי נפרד מהמרפסות והגינות שלנו בבתים הפרטיים. האנשים בוחרים לרכוש את גרילי הגז השונים בזכות העיצוב המרשים שלהם שמשתלב באופן מושלם עם העיצובים המודרניים שאנחנו בוחרים למרפסות ולגינות שלנו.

גם הטכנולוגיה לא פסחה על גרילי הגז והם היום מחזיקים בשדרוגים טכנולוגיים משמעותיים שהופכים את חווית הצלייה לחוויה אחרת לגמרי, מהנה עוד יותר וכמובן נוחה יותר למשתמש. בגלל שלל הסיבות הללו אנשים רבים בוחרים לקחת את גריל הגז בתור הגריל המועדף עליהם לביתם.

 

רכישת גריל ראשון – מספר טיפים מועילים

רכישת גריל ראשון יכולה להיות מסובכת ומפחידה לפעמים במיוחד כשאין אנחנו מבינים בתחום ולא יודעים כיצד להתחיל את התהליך. עקב הסיבות ההלו בחרנו לרשום לכם מספר טיפים שיועילו לכם בכל מה שקשור להליך הרכישה ויעזרו לכם לבחור את הגריל הטוב ביותר עבורכם.

 

חקר קצר על הסוגים השונים

ישנם מספר סוגים שונים של גרילים היום בשוק הגרילים ולכן חשוב להבין את היתרונות והחסרונות שלהם על מנת לבחור את האחד הטוב ביותר עבורך. בשוק שולטים היום 3 גרילים והם גרילי הגז, גרילי הפחמים וכמובן המעשנות שהחלו לעלות בשנים האחרונות.

לשם כך אנחנו ממליצים לבצע חקר קצר ולהבין בדיוק איזה גריל הוא המתאים ביותר עבורכם ובכך יהיה לכם הליך רכישה מועיל עוד יותר.

 

התייעצות עם מומחים

אנחנו ממליצים לדבר עם אנשים שמבינים או בעלי ניסיון בתחום על מנת שיתנו לכם את דעתם וכמובן יעזרו לכם במענה על כל השאלות שיש לכם.

אתם לא צריכים להתבייש להיעזר בחברים או משפחה ואם אתם לא מכירים אדם מהתחום אתם עדיין יכולים לחפש גם בקבוצות הייעודיות ברשתות החברתיות. אם אתם מתביישים כמובן שאתם יותר ממוזמנים ליצור קשר עם הצוות המקצועי שלנו שנמצא כאן על מנת לענות לכם על כל השאלות שלכם.

 

תכינו את התקציב שלכם מראש

מאוד מומלץ להבין לפני כמה אתם מעוניינים להשקיע בגריל החדש שאתם רוכשים. אם תכינו את התקציב לפני אתם תוכלו לייעל לכם את תהליך הרכישה. היום ניתן כמעט בכל תקציב למצוא גריל איכותי ולכן מומלץ על מנת לצמצם את האפשרויות ולהיות ממוקדים להכין את התקציב מראש.

 

מתכון לסלמון מעושן בגריל גז – איך עושים את זה?

בחלק זה נתחיל בהסבר של המתכון לסלמון מעושן בגריל גז. לא תאמינו כמה זה פשוט ולשם כך אנחנו ממליצים להשתמש בקרש עישון לדגים וזאת על מנת שהדג יתעשן באופן מושלם. כעת ניקח את המרכיבים הבאים ונתחיל בעבודה:

פילה סלמון טרי כ-קילו (5 מנות)
מלח חופן
לימון שלם
פטרוזיליה חופן
שום 2 שיניים כתושות
שמן זית חצי כוס
בצל 1 קצוץ
גרגירי כוסברה כפית

 

שלב ראשון – הכנת הדג

בשלב הראשון של הכנת מתכון לסלמון מעושן בגריל גז, אנחנו נשרה את הסלמון שלנו בלימון ומלח למשך כ-20 דקות. אחרי שסיימנו להשרות אותו, אנחנו ניקח את הפיל שלנו ונשטוף אותו מעט.

תשימו לב שאתם שוטפים עם מעט מים וזאת כדי שלא ירד כל הלימון והמלח. כעת נבצע את התבלון שלנו עם קצת פטרוזיליה קצוצה, גרגירי כוסברה, השום וכמובן מעט בצל לאורך הדג. אחרי שסיימנו אפשר לעבור לשלב הצלייה וזה כי הדג שלנו מוכן.

 

שלב שני – שלב הצלייה בגריל הגז

כעת החלק השני במתכון לסלמון מעושן בגריל גז, אנחנו נתחיל בצלייה של הדג. לפני חשוב לוודא שהקרש שלכם הושרה מספיק זמן במים (לפחות שעה) וזאת על מנת שלא ישרף.

עכשיו נמרח מעט שמן על הקרש, נניח את הדג על הקרש שלנו, נכניס לגריל בטמפרטורה של כ-180 מעלות. נסגור את המכסה ונחכה שהוא ישחים, תהליך זה לוקח באזור החצי שעה. לאחר מכן אפשר להגיש את הדג, ובתיאבון לכולם!

לסיכום, מתכון לסלמון מעושן בגריל גז הוא מתכון קליל וטעים במיוחד וחובבי הדגים יהנו ממנו מאוד. אנחנו מאוד ממליצים לנסות אותו בבית וכמובן להשתמש בשיטת הקרש לעישון על עוד דגים רבים וטובים שאתם אוהבים. מקווים שהיה לכם טעים, בתיאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה