האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

מתכון לקבב רומני בגריל פחמים

מתכון לקבב רומני בגריל פחמים הוא מתכון קלאסי ומדהים שאנחנו מכירים מכל על האש שאנחנו עושים. מדובר באחד מן המתכונים היותר טעימים ובעל טעמים עזים שאוהבי השום פשוט נהנים לקחת ולאכול ממנו. יש שיאמרו שאין טעים כמו הקבב הרומני, אבל רבים מן האנשים לא יודעים איך להכין אותו נכון שיהיה רומני אסלי ואמיתי. 

גריל פחמים- גריל של זיכרונות

אז מי שלא מכיר את גריל הפחמים כנראה שמעולם לא יצא מהבית שלו וחי בתוך בועה. מדובר באחד מן הגרילים הנוסטלגיים ביותר שאפשר למצוא, לא סתם רבים מן האנשים לא יכולים לעזוב את הגריל האהוב הזה. מדובר בגריל מדהים שאנחנו מכירים את הגרסא הזולה והקלאסית שלו, הגריל הכסוף שהיינו עושים בו על האש עם המשפחה שלנו בימי שבתות וחגים. אז לגריל הזה כן יש סמל סטטוס בחיינו ולא סתם היינו אוהבים כלכך להשתמש בו. אז חוץ מנוסטלגיה שהוא מביא איתו, גריל הפחמים מביא איתו עוד יתרונות משמעותיים.

  • גריל פחמים Weber Master-Touch 57cm צבע אפור עשן

    1,195.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    320.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    5,999.00
    הוספה לסל

גריל הפחמים – כבר לא סתם עוד גריל זול

אז נכון, עדיין מוכרים את הגרילים הישנים והטובים והניידים שמשמשים אותנו מספר פעמים בודדות שרוכשים אותם בכמה שקלים בודדים. היום מדובר כבר בגרילים איכותיים בהרבה שגם המחיר שלהם עלה ולצידם עלתה רמת היעילות באופן דרסטי. רבים מן האנשים לא יכולים לשכוח את הטעם של על האש שהם היו עושים בגריל הפחמים שלהם והם בוחרים להשתמש דווקא בגריל הפחמים ולרכוש אחד איכותי וטוב לבית שלהם בין אם להציב אותם במרפסת או בגינה שלהם.

היום הגרילים כבר מחזיקים ביתרונות מטורפים ובעיקר בטכנולוגיות חדישות ומעניינות במיוחד שהופכות את האדם הרגיל, ההדיוט, לבשלן קולינרי שיודע להתעסק עם בשר.

 

אז איך רוכשים את הגריל האיכותי לבית?

אז אם החלטתם לבצע רכישה של גריל פחמים חדש לבית שלכם והחלטתם לזנוח את הגריךל מנירוסטה הישן, ביצעתם החלטה נבונה. גרילי הפחמים היום הם כבר משהו אחר לגמרי ואפשר להעמיד בבית שלכם גריל מצוין כמעט בכל תקציב שישרת אתכם נאמנה למשך שנים רבות. אז איך רוכשים את הגריל? מה צריך לדעת?

 

תקציב – קודם כל תדעו כמה אתם מוציאים

אז קודם כל לפני שאתם רצים לבחור את הגריל הבא שלכם לבית אנחנו נמליץ על העניין אולי החשוב ביותר בכל מה שקשור לרכישה של גריל איכותי, היא לבחור את התקציב שיש לכם להוציא על הגריל החדש שלכם. הסיבה לכך היא מכיוון שיש היום תחרות מאוד גדולה של גרילים מסוגים שונים וביניהם גריל הפחמים הנהדר, חשוב לדעת לבחור את הגריל בהתאם לתקציב ולא צריך ללכת ולהוציא את כל החסכונות שלכם בשביל גריל איכותי.

 

מומחה יכול להועיל בבחירה

היום בעידן המודרני יש המון מידע רלוונטי באינטרנט אבל זה לא מספיק, הכתבות הן מחזיקות בבעלי אינטרסים רבים ולכן חשוב גם לדעת להתייעץ עם אנשים שמבינים. בראש ובראשונה אם יש לכם אדם שמבין ויודע בתחום תתייעצו איתו הוא ידע להסביר לכם ולהתאים לכם את הגריל הטוב ביותר עבורכם.

אתם לא תאמינו כמה אנשים בעלי ידע מפתיע בעניין אתם עלולים להכיר ואם אתם יודעים על אדם שביצע רכישה דומה, תתייעצו איתו מאחר והוא כנראה עבר את מה שאתם עוברים עכשיו. לא מכירים? גם הרשתות החברתיות מלאות באנשים שמבינים בתחום וישמחו לסייע לכם.

 

מתכון לקבב רומני בגריל פחמים – איך מכינים קבב רומני אמיתי

אז עכשיו לפני שמתחילים לדבר על מתכון לקבב רומני בגריל פחמים, אנחנו נדגיש שמדובר במתכון טעים במיוחד ופייבוריט גדול בכל הקשור לקבבים. הקבב הרומני הוא שומני במיוחד ובעל טעמי שום חזקים, ככה שאם אתם חובבי שום הקבב הרומני הוא המומלץ ביותר עבורכם.

 

שלב 1 – מצרכים להכנה

בשר שומני טחון 1 קילו
שום כתוש 8 שיניים
אבקת שום כפית
אורגנו כפית
סודה לשתייה כפית
מים חצי כוס
מלח לפי טעם
פלפל שחור לפי טעם
שומן כבש 100 גרם

 

גרילי פחמים לפי סידרות

שלב 2 – הכנת הבלילה של הקבב הרומני

אז בשלב השני של מתכון לקבב רומני בגריל פחמים אנחנו נתחיל בהכנת הבלילה של הקבב שלנו. נתחיל בעצם בהכנת בלילת בשר על ידי לקיחת כלל המרכיבים שיש במתכון ונערבב אותם ממש טוב. הסיבה לכך היא ברורה, חשוב שכל המרכיבים יכנסו לכל קבב שנכין בכדי שהקבב יהיה קבב רומני אמיתי עם כלל הטעמים הנהדרים שיש שם.

 

שלב 3 – יצירת קבבים

אז עכשיו אנחנו בשלב השלישי של מתכון לקבב רומני בגריל פחמים, ובשלב זה אנחנו נצטרך לעשות קבבים. איך עושים את הקבבים את שואלים? מאוד פשוט, אנחנו נעשה אותם בגדלים שווים בצורה עגולה או כל צורה אחרת שאתם אוהבים לאכול. עכשיו כשסיימתם תסדרו את הקבבים בתבנית אחת, תכניסו למקרר ותתנו להם לשבת כמה שעות ולתפוס את הצורה.

 

שלב 4 – צלייה

אז השלב האחרון במתכון לקבב רומני בגריל פחמים הוא הדלקה של גריל הפחמים וביצוע צליית הקבבים. הצלייה מחייבת דיוק, וחשוב לתת לכל הצדדים להשחים כמו שצריך, לא לזלזל בשלב הזה מאחר ומדובר בשלב שהוא קריטי מאוד וצלייה לא נכונה תעמיד אתכם במצב שחלקים לא יהיו שווים והטעמים לא יהיו מאוזנים.

אז כמו שהבנתם מתכון לקבב רומני בגריל פחמים הוא מתכון פשוט במיוחד ואיתו טעמים מדהימים שלא עוזבים אותנו, אז אם החלטתם להכין את המתכון הנהדר הזה ההמלצה האחרונה שלנו היא אל תבנו על לנשק מישהו בסוף הארוחה, כי הריח של השום עומד להישאר איתכם לזמן הקרוב והטעם? הטעם רק יגרום לכם לרצות לאכול עוד.

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה