סדנת צלייה ועישון בשרים 09/08/18

350.00

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp

המלאי אזל

תיאור

חברת די אנד אס יבואני Weber בישראל מציגים: סדנת עישון בשרים מקצועית במעשנות וגרילי גז!
עלות השתתפות בסדנה – 300 ש”ח כולל מע”מ לאדם, התשלום מראש.
ניתן להירשם עד יום חמישי 2/08/18.
לפרטים והרשמה: 03-9241119 או yoni@weber.co.il (יוני).

אז למה אתם מחכים? ההרשמה כבר נפתחה! – הסדנה מוגבלת עד 30 אנשים…

*כל הבשרים, העופות והדגים כשרים בהשגחת הרבנות הראשית לישראל.
*פתיחת הסדנה בהרשמה מינימלית של 20 אנשים.
*בתנאי מזג אוויר שלא יאפשרו את קיום הסדנה – ייקבע מועד חלופי.

סוגי הבשר עליהם נלמד בסדנה:
1.סלמון מעושן בגריל גז
2.עוף בבירה על גריל גז
3.חזה הודו – פסטרמה בשיטת צלייה עקיפה
4.חזה אווז במרינדת הבית
5.נקנקיות צ’וריסוס שנכין יחד במקום
6.חזה בקר במעשנה של וובר
7. אסאדו נימוח ומתפרק
8.צלעות בקר מתפקרות לשערות
9. כבש בתיבול מדהים
ועוד הפתעות!!!

חברת D&S, יבואנית WEBER בישראל, מזמינה את לקוחותיה לערב שכולו בשר!
הסדנא תעסוק באומנות העישון וצליית הבשרים תוך לימוד, התנסות וטעימות.
בסדנא יישומו עקרונות העישון על בשרים, עופות ודגים תוך שימוש במתקני הצלייה והעישון הייחודיים של Weber ודי אנד אס.
בסדנא נלמד כיצד לעשן בשרים באופן ביתי בצורה הטובה ביותר!
בנוסף, נלמד כיצד להכין ולתבל בשרים ברמה הגבוהה ביותר.
נתנסה במעל שבע סוגי בשר ועופות שונים.
כל משתתף יקבל כמובן את כל המתכונים כתובים ע”מ להמשיך את החוויה גם בבית…
הסדנא תתקיים ביום חמישי ה- 9/8/18 בשעה 18:30 בסניף Weber פ”ת רחוב שנקר 14 קרית אריה. (חניה חינם במקום)
עלות השתתפות בסדנה – 300 ש”ח כולל מע”מ לאדם, התשלום מראש.
ניתן להירשם עד יום חמישי 2/08/18. לפרטים והרשמה: 03-9241119 או yoni@weber.co.il.
מהרו להירשם – הסדנה מוגבלת עד 30 אנשים.
*הבשר כשר בהשגחת הרבנות.
**פתיחת הסדנא מותנית בהרשמה מינימלית של 20 אנשים.
***במידה ותנאי מזג האוויר אינם יאפשרו את קיום הסדנה – ייקבע תאריך חלופי***

מוצרים קשורים
0
סדנת צלייה ועישון בשרים 09/08/18 2סדנת צלייה ועישון בשרים 09/08/18 3