סלמון מעושן על קרש עישון וובר

 In מתכונים

סלמון מעושן על קרש עישון וובר

סלמון כזה עדיין לא טעמתם! הדרך הטובה ביותר לסלמון מעושן וטעים במיוחד!!

רכיבים:

פילה סלמון טרי.
מלח.
לימון.
פטרוזיליה.
גרגירי כוסברה.
שום.
בצל.
שמן זית
קרש עישון Weber לדג.

אופן ההכנה:

משרים את הקרש במים כשעה לפני השימוש.
לוקחים את הסלמון ומשרים בלימון ומלח כ-20 דקות.
לאחר 20 דקות שוטפים מעט את הסלמון בזרם מים חלש.(עם מעט מים. ע"מ לא להוריד לגמרי את הלימון והמלח…)
מתבלים את הדג במעט פטרוזיליה קצוצה, גרגרי כוסברה ושום כתוש.
ניתן להוסיף בצל חתוך לטבעות, לאורך הדג.
מחממים גריל גז או כל גריל אחר לטמפרטורה של 160-180 מעלות ומניחים את הקרש הרטוב על הweber.
משמנים מעט את הקרש ומניחים את הסלמון.
נותנים לדג להצלות עם מכסה סגור.
מחכים שהסלמון יתחיל להשחים (בערך 30-20 דק') ומגישים!

אין כמו סלמון טרי ומעושן!

*שימו לב שהקרש רטוב דיו ע"מ שלא יישרף.
*אין להשאיר את הגריל ללא השגחה.
ניסיתם את המתכון?
אהבתם?
נשמח לשמוע איך יצא וגם לראות תמונות!
שלחו לנו בפייסבוק 🙂
פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0
נזיד חורפי ומעושן של צ'וריסוס ושעועית שחורה.צלעות טלה בעשבי תיבול עם שעועית לבנה בניחוח שום