פיצה על הוובר

 In כללי

פיצה על הוובר

אין כמו פיצה ביתית שמכינים על הגריל. ופיצה טובה מתחילה מבצק טוב. הפשילו שרוולים וקדימה לעבודה!

אנחנו בוובר יודעים שכמעט ואין דברים שאי אפשר להכין על הגריל. וכל מה שמכינים על גריל גז יהיה טעים ובריא יותר.
ואין כמו פיצה ביתית על גריל פחמים או גז של וובר. כפי שכבר אמרנו, פיצה טובה מתחילה בבצק. יש המון מתכונים באינטרנט, והנה המתכון של weber:

½ קילו קמח דק, רצוי קמח איטלקי לפיצה

שקית שמרים יבשים (11 גרם)

2 כפות שמן זית טוב

כפית מלח

כפית סוכר

300 – 350  מ"ל מים

מיקסר למי שיש. הכי טוב ללוש בידיים.

בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר ושמרים. עושים גומה במרכז ולתוכה שופכים את השמן, את המלח מוסיפים חצי מכמות המים ומתחילים ללוש. את שאר המים מוסיפים בהדרגה תוך כדי לישה.

לשים בערך 10 דקות, עד שמקבלים בצק גמיש וחלק. עושים מהבצק כדור ומתפיחים במשך חצי שעה.

אחרי חצי שעה שהבצק תפח  – בום! מורידים את הבצק במכה.

לשים את הבצק ויוצרים ממנו מחדש כדור בצק. את הכדור שנוצר מחלקים ל 2 – 3 כדורים קטנים. בשלב הזה אפשר:
1. לעטוף את הכדורים בניילון נצמד להקפיא
2. להדליק אש על גריל שלוובר (גז או פחמים) ולהכין פיצה טרייה.

פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0
טמפרטורות צלייה של סטייק!לידיעת הציבור!