פסטרמה מעושנת במעשנה של וובר

מצרכים:

חזה הודו שלם (מחולק ל-2 חצאים)

לבריין:
3 ליטר מים
150 גרם מלח
70 גרם סוכר

 

לתיבול:

3 כפות דבש
3 כפות חרדל
30 גרם שום כתוש
30 גרם פלפל שחור גרוס
קורט עלי טימין מיובש
קורט פלפל שאטה מיובש טחון

גושי עץ דובדבן/ תפוח/ פקאן

אופן ההכנה:

משרים את החזה ל48-24 שעות בבריין- לפי המתכון. מוציאים, שוטפים ומנגבים היטב.
מכינים מרינדה מחרדל, דבש שום ופלפל – ומשרים ל-24 שעות נוספות.
מחממים מעשנה ל110-120 מעלות, מוספים את גושי העץ,
מניחים את החזה במעשנת בקומה העליונה למשך כשלוש שעות
עד טמפרטורה פנימית של 72 מעלות. פורסים דק ומגישים.

ניתן לאכול קר או חם!

בתאבון!

אהבתם את המתכון הזה? שתפו ברשת !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
0
טיפים לצליית הסטייק המושלםאנטריקוט מעושן וצריבה הפוכה