מתכון להכנת פסטרמה מעושנת במעשנה של וובר

תוכן עניינים

פסטרמה מעושנת עם המעשנה של וובר זה קלי קלות!

מצרכים:

חזה הודו שלם (מחולק ל-2 חצאים)

לבריין:
3 ליטר מים
150 גרם מלח
70 גרם סוכר

 

לתיבול:

3 כפות דבש
3 כפות חרדל
30 גרם שום כתוש
30 גרם פלפל שחור גרוס
קורט עלי טימין מיובש
קורט פלפל שאטה מיובש טחון

גושי עץ דובדבן/ תפוח/ פקאן

 

אופן ההכנה:

משרים את החזה ל48-24 שעות בבריין- לפי המתכון. מוציאים, שוטפים ומנגבים היטב.
מכינים מרינדה מחרדל, דבש שום ופלפל – ומשרים ל-24 שעות נוספות.
מחממים מעשנה ל110-120 מעלות, מוספים את גושי העץ,
מניחים את החזה במעשנת בקומה העליונה למשך כשלוש שעות
עד טמפרטורה פנימית של 72 מעלות. פורסים דק ומגישים.

ניתן לאכול קר או חם!

בתאבון!

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה
    פופ אפ סניפים סגורים