האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

פרגית במרינדת פפריקה מעושנת בגריל פחמים

פרגית במרינדה של פפריקה מעושנת בגריל פחמים היא אינטרפטציה לאחד ממתכוני העל האש הטובים ביותר שאנחנו זוכרים בתור ילדים. אין דבר שאנחנו אוהבים יותר מאשר לקחת פרגית, להניח אותה על גריל הפחמים שלנו ולייצר אוכל טעים ואיכותי בלי לקרוע את הכיס יותר מידי. בנוסף שימוש בפפריקה מעושנת נותנת לנו את הטעמים המעושנים לפרגית שלנו מה שהופך אותה לטעימה עוד יותר.

גריל פחמים – כבר לא סתם כלי פשוט מנירוסטה

כולנו זוכרים את גרילי הפחמים בתור שילדים שההורים שלנו היו עושים איתם על האש. עד היום אם נלך לקראת יום העצמאות אנחנו נראה המון גרילי פחמים עומדים מחוץ לקיוסקים השונים ונמכרים במחירים נמוכים שאיתם אנחנו יכולים להתנייד ולעשות על האש, חד פעמי וטעים במיוחד.

  • גריל פחמים Weber Master-Touch 57cm צבע אפור עשן

    1,195.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    320.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    5,999.00
    הוספה לסל

אבל היום אנחנו מדברים על כלי מסוג חדש, כלי מדהים ומשוכלל הרבה יותר שקשה בכלל להשוות למה שאנחנו מכירים מפעם. פעם היינו צריכים לקנות את הפחמים הפשוטים, להשתמש נייר טואלט והשמן וככה היינו מציתים את הפחמים בקלות רבה, היום גרילי הפחמים כבר משוכללים בהרבה ואנחנו נפרט לכם על חלק מהחידושים שנעשו.

 

חומר עמיד ואיכותי בהרבה

הגרילי פחמים היום הרבה יותר משוכללים קודם כל מבחינת החומר שמשתמשים בו. החומר שאנחנו משתמשים בו בגרילי הפחמים הוא יוקרתי בהרבה בעיקר עמיד הרבה יותר מבעבר. חומרים אלה עמידים בהרבה וככה נשמר לנו המנגל בסופות גשמים, בשלגים אפילו או בחום קיצוני, ככה שהצבע נשאר קבוע והכלי אינו נפגם.

 

חוץ מאיכות ועמידות – גם הפחמים השתנו

הפחמים היום הם מתקדמים הרבה אבל הרבה יותר. אם פעם הפחמים לגריל הפחמים לא היו משוכללים והיו צריכים לעזור להם להידלק, היום עם גפרור אחד אפשר להבעיר את הפחמים ואלה עוד נחשבים לפחמים פשוטים.

יש סוגים שונים שמתאימים גם לגרילים שונים של פחמים ולא לכל גריל פחמים נשתמש באותם הפחמים. גם פחמים התחילו להכין היום מחומרים שונים עמידים יותר ועמידים פחות וחלקם אפילו ליעודים שונים.

 

וכמה עולה לנו גריל פחמים חדש ואיכותי לבית?

אז כמו שאתם מבינים יש המון סוגים שונים של גרילים ברמות שונות ובאיכויות שונות. לכן, גרילים שונים יקבלו תג מחיר שונה ואפשר לרכוש גריל פחמים איכותי במחיר של כמה מאות שקלים ואפילו בכמה אלפי ועשרות אלפי שקלים. הכל תלוי במה תרצו בגריל שלכם וכמה אתם מוכנים להשקיע. על המחיר תהיה השפעה של כמה דברים: הדבר הראשון ואולי החשוב ביותר הוא החומר שבחרנו לגריל פחמים שלנו.

ככל שהחומר יותר איכותי ועמיד ככה הגריל יהיה משמעותית יותר יקר. פרמטר שני הוא גודל הגריל והא משפיע מאוד על המחיר, ככל שהגריל יהיה גדול יותר ברוב המקרים הוא יהיה יקר יותר. פרמטר שלישי הוא הטכנולוגיות השונות שיש לנו בגריל, אם יש לנו מווסת של טמפרטורה פנימית או רק מד זה ישפיע וכל תוספת טכנולוגית שנכניס היא תשפיע ישירות על המחיר.

 

פרגית במרינדה של פפריקה מעושנת בגריל פחמים – מתכון קליל וטעים במיוחד

הכנה של פרגית במרינדה של פפריקה מעושנת בגריל פחמים היא אולי הדבר הכי קלאסי שאפשר לעשות. למה נשתמש בפרגית מעושנת אתם שואלים? בעיקר בכדי שנוכל לתת לו עוד טעם מעושן שישתלב טוב עם הטעמים של הפחמים שנותנים לנו את הצריבה והעישון שאנחנו רוצים. אנחנו נעבור אתכם עכשיו צעד אחרי צעד כדי שתבינו איך עושים את הפרגית הזו כמו שצריך וניתן לכם את כל עצות הזהב שאנחנו יכולים לתת.

פרגית במרינדת פפריקה מעושנת בגריל פחמים
פרגית במרינדת פפריקה מעושנת בגריל פחמים

שלב ראשון – מה צריך בשביל להכין פרגית במרינדה של פפריקה מעושנת בגריל פחמים

פרגיות 1.5 קילו
פפריקה מעושנת 2 כפיות
שום גבישי 1 כפית
פלפל שחור 1/3 כפית
מלח ½ כפית
אבקת מרק עוף 1 כפית
שמן זית חצי כוס

 

שלב שני – פרגיות לתוך המרינדה

בכדי להכין פרגית במרינדה של פפריקה מעושנת בגריל פחמים אנחנו קודם כל נכין את המרינדה שלנו. איך עושים את זה? פשוט לוקחים את כל המרכיבים חוץ מהפרגיות ומתחילים לערבב אותם עד שהם הופכים למשחה שהפרגית פשוט מחכה לה בכדי לנוח בפנים.

חשוב מאוד לתת לפרגית את הזמן שלה במרינדה בכדי שתוכל לקבל את כל הטעמים באופן מושלם ללא כל חשש. אנחנו ממליצים לילה שלם במקרר בכדי שכל הטעמים ישתלבו אבל לתת לפרגית לפחות שעה עם המרינדה במקרר זה מאוד חשוב.

 

שלב שלישי – צלייה

עכשיו החלק האחרון של הכנת פרגית במרינדה של פפריקה מעושנת בגריל פחמים. מדליקים את גריל הפחמים שלנו ומכינים את הכל. ניתן לגחלים לדלוק ולהגיע לרמת דליקה שאפשר להכין עליה את הפרגיות ואז מתחיל החלק הכיף.

את הפרגיות נניח על רשת הצלייה של הגריל, נתחיל בצלייה שלהן על צד אחד אבל חשוב לשמור על מרווח בכדי שיצלו כמו שצריך. לאחר מספר דקות שהצד קיבל את הצריבה שהוא צריך נהפוך ונחזור על הפעולה. תוך מספר דקות הפרגיות שלנו מוכנות להגשה וטעימות במיוחד וכל זה בטעמים מעושנים ואיכותיים של פפריקה ושאר התבלינים שבחרנו.

אז כמו שהבנתם מדובר באחלה ארוחה ללא מאמץ קשה ולכן מומלץ מאוד למי ששומר על הבריאות ולא מעוניין בבשר אדום להשתמש בפרגיות ולהכין פרגית במרינדה של פפריקה מעושנת בגריל פחמים. גם מדובר במנה שילדים ממש אוהבים והכנת פרגית טעימה וכמו שצריך יכולה להתעלות לפעמים על סטייק וללא כל הכבדות של סוף ארוחת בשרים. אז לכו תדליקו את גריל הפחמים שלכם, תכינו את הפרגיות ותראו כמה זה פשוט, טעים ונהדר.

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה