האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים

פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים היא אחד מין המתכונים היותר מעניינים שאפשר להכין. המילה קייג'ון מזכירה איזה מחוז נידח באיזו מדינה אסייתית אבל בכלל מדובר בתערובת תבלינים אמריקאית טעימה במיוחד.

אז איך מכינים את המתכון המנצח הזה? מה כלכך מיוחד בגריל הפחמים? למה אנחנו כלכך אוהבים את הגריל הזה? כמה יעלה לנו לרכוש גריל פחמים איכותי? אנחנו כאן לענות על כל השאלות. 

 

גריל פחמים – גריל בטעם של ילדות

אז כן אין גריל נוסטלגי יותר מגריל הפחמים. גריל הפחמים זה אותו גריל מנירוסטה שאנחנו כלכך אהבנו בתור ילדים ללכת עם המשפחה לעשות מנגל בשרים באחד מן הפארקים או היערות. הגריל הנייד והזול שכולנו מכירים הוא סוג של סמל סטטוס לתקופה שכולנו זוכרים בתור תקופה קלה יותר, פשוטה יותר ואהובה עלינו יותר. אז כן בעבר לגריל מנירוסטה היינו יכולים לרכוש אותו בלי בעיה בכלל, זה היה בכל מקום.

  • גריל פחמים Weber Master-Touch 57cm צבע אפור עשן

    1,195.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    320.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    5,999.00
    הוספה לסל

 

גריל פחמים של היום – ממש לא מה שאנחנו זוכרים

אז גריל הפחמים היום הוא כבר ממש לא מה שאנחנו זוכרים מהעבר והוא כבר לא הגריל הנוסטלגי הזה. אם בעבר היינו רגילים לגריל הקטן ולגרסא המשודרגת שלו שהיא טיפה גדולה יותר ועם רגליים שאפשר להעמיד אותו עליהם (ממש דגם הפרימיום) אז היום גרילי הפחמים כבר הרבה יותר משודרגים. מדובר בגרילים שמחזיקים בכל מיני טכנולוגיות חדישות ומעניינות יותר. היום הגרילים הם עמידים וחזקים יותר ומשוכללים ברמות שאתם לא מבינים בכלל. הם נועדו לעמוד בפני מזגי אוויר קשים מסוגים שונים, והם שומרים על יכולת עבודה גבוהה במיוחד. אפילו הפחמים שהיינו צריכים להדליק פעם בקושי רב עם נייר טואלט ושמן הוחלפו בפחמים מסוגים שונים שמיועדים לבשרים שונים ולצליות שונות.

 

גריל פחמים חדש לבית – רכישה של גריל חדש ואיכותי

אז אם החלטתם לרכוש גריל פחמים חדש לבית שלכם אנחנו כאן כדי ללמד אתכם איך רוכשים גריל איכותי לבית. אז איך עושים את זה? הכנו לכם מדריך קצר שיתן לכם מספר טיפים שיכולים לעזור לכם עם הרכישה של הגריל פחמים החדש לבית שלכם.

 

לא צריך לקחת הלוואה בשביל גריל חדש

אז הטיפ הראשון שלנו הוא שאין צורך לקחת הלוואה עכשיו או להתחיל לגרד כספים בשביל לקנות גריל פחמים איכותי לבית. הסיבה לכך היא בעיקר התחרות הגדולה שיש בשוק, ניתן לרכוש גרילים איכותיים בכל תקציב כמעט שתחליטו להשתמש בו, תעשו בדיקה ותראו כמה יש לכם בשביל להשקיע בגריל חדש ואל תתחילו להשתולל בתקציבים לא הגיוניים בכדי לרכוש גריל שלא יהיה יעיל עבורכם.

 

התאימו את הגריל עבור הצרכים שלכם

אז חשוב מאוד גדול לבצע בדיקה בשביל מה אתם צריכים את גריל הפחמים, אין צורך לבצע רכישה מופרזת. אם אתם מארחים פעם בחצי שנה 5 אנשים אתם לא תצטרכו לרכוש עכשיו גריל פחמים בעשרות אלפי שקלים עם כל הכבוד ולכן אל תשתוללו, תבחרו את הגריל שלכם בהתאם לצורך שלכם בגריל.

 

מומחים יכולים תמיד להאיר את העיניים שלנו

עצה נוספת היא באמת להתייעץ עם אדם שמבין, אם אתם מכירים מישהו שמבין בתחום, מעולה. אם לא לא נורא, תמיד יש קבוצות ייעודיות ברשתות החברתיות או שאתם כמובן מוזמנים להתייעץ עם צוות המומחים שלנו שידע לעזור לכם לבחור את הגריל פחמים הטוב ביותר עבורכם.

 

גרילי פחמים לפי סידרות

פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים
פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים

פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים – מתכון קצת שונה ממה שאנחנו רגילים

אז מדובר במתכון קליל יותר ממה שחשבתם בכלל. איך עושים את זה? אנחנו כאן להדריך אתכם צעד אחר צעד איך מכינים פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים בצורה הטובה ביותר. בואו נתחיל.

 

שלב ראשון: מצרכים

להכנה של פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים. בשלב הראשון ניקח את המצרכים הבאים:

פרגיות 1.5 קילו
סוכר חום 1 כף
שום גבישי 1 כף
פפריקה מתוקה 1 כף
טימין מיובש 1 כפית
אורגנו מיובש 2 כפיות
פלפל שחור 1.5 כפית
מלח ½ כפית
שמן זית כוס
סירופ מייפל כוס

 

שלב שני: הכנת תערובת קייג'ון

אז בשביל להכין פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים אנחנו צריכים להכין את תבלין הקייג'ון. קודם כל, אתם צריכים לקחת את כל התבלינים ולערבב אותם לתרכובת אחידה ויפיפייה של תבלינים. נכון, אפשר גם לרכוש את תבלין הקייג'ון אבל אנחנו תמיד ממליצים על הכנה ביתית שתספיק לכם לתקופה אפילו. זה בעיקר לקחת את כל תבלינים שיש לנו בבית ולשלב ביניהם לתרכובת אחת.

 

שלב שלישי: צלייה של הפרגיות

עכשיו ניקח את הפרגיות שלנו ונמרח אותם בשמן זית. סיימנו למרוח ונתחיל להניח את התערובת שלנו של הקייג'ון. חשוב מאוד שכל הפרגיות יהיו מצופות בתערובת הנהדרת שיצרנו. לאחר מכן נבצע צלייה של הפרגיות. כמה זמן אתם שואלים? בערך 4-5 דקות כל צד ככה שתתבשל הפרגית באופן מושלם. עכשיו כשהפרגית שלנו צלויה נשאר השלב האחרון.

 

שלב רביעי: משיכה במייפל

אז השלב האחרון בהכנה של פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים הוא משיכה של הפרגית בסירופ המייפל. ניקח מברשת ואת כוס הסירופ שלנו ונתחיל למשוך את הפרגיות שלנו בסירופ המייפל מה שיתן את הטעם המתקתק שישתלב באופן נהדר עם הטעם של הפרגיות.

 

פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל בגריל פחמים זה מתכון פשוט במיוחד כמו שאתם רואים. אנחנו ממליצים לכם ללכת לקצב ולרכוש פרגיות, תכינו את תערובת הקייג'ון ותתחילו בצלייה, אתם לא תאמינו כמה זה טעים וכמה זה פשוט וכל מי שיטעם ירעיף עליכם מחמאות.

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה