האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

צ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים

צ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים הוא מתכון מעניין ובעיקר שובר שגרה מכל מה שקשור בהכנת הקבבים השונים. כולנו רגילים לאכול קבבים מסוגים מסוימים אבל מה שרובנו הרבה פעמים שוכחים שקבבים הוא עולם רחב ומעניין במיוחד ויש המון מה להכין בו. אז איך מכינים את הקבב האפגני? למה להשתמש בגריל פחמים? בואו נתחיל וננסה לענות על כל השאלות. 

נוסטלגיה קווים לדמותה – הכירו את גריל הפחמים

אז כל מי שלא מכיר את גריל הפחמים יש סיכוי גדול שהוא מעולם לא יצא מהבית שלו. מדובר בגריל נוסטלגי שכולנו מכירים ממועדים שונים, חגים שונים וכמובן מימי העצמאות. את גריל הפחמים רובנו מכירים בתור גריל הנירוסטה הנהדר והנייד שאפשר לקנות כמעט בכל קיוסק במדינה.

אז הגריל הכסוף הזה שהיינו משתמשים בו על מנת לעשות על האש עם המשפחה הוא ההגדרה לגרסה "הזולה" של הגרילים. גריל הפחמים הוא סמל לתקופות נוסטלגיות יפות שכולנו זוכרים, אבל מה שאנשים לא יודעים שהוא עבר שדרוגים משמעותיים בשנים האחרונות.

  • גריל פחמים Weber Master-Touch 57cm צבע אפור עשן

    1,195.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    320.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    5,999.00
    הוספה לסל

האבולוציה המחודשת של גריל הפחמים

אז כן עדיין אפשר לקנות את גריל הפחמים הנוח והנייד והזול כמעט בכל חנות וקיוסק במדינה. אבל מדובר בגרילים שעברו שדרוג משמעותי, והיום הם כבר לא פשוטים ויעילים בהרבה ממה שכולנו זוכרים ומכירים. הגרילים של היום הם כבר משודרגים מבחינה טכנולוגית, מדובר בגרילים בעלי יכולות מדהימות אשר ידידותיים בהרבה למשתמש וגם רמת ההכנה שאפשר להגיע בזכותם היא עלתה מדרגה.

בחלק מהגרילים היום אפשר לשלוט על סוגי הבעירה השונים, על ההדלקה עצמה של הפחמים וכמובן להשתמש בשדרוגים טכנולוגיים לצד עיצובים חדישים ומנצחים וכל זה במחירים שוברי שוק.

 

רכישת גריל פחמים לבית שלנו – המדריך

אז אם החלטתם לבצע שדרוג לגריל הביתי שלכם, גריל הפחמים יכול להיות אופציה מצויינת עבורכם. אנחנו כאן כדי לתת לכם את המדריך השלם לרכישת גריל פחמים איכותי המתאים לכל הצרכים שיש לכם מהגריל. לפני שנתחיל אנחנו נדגיש כי מדובר במדריך המהווה המלצה בלבד וניסיון אישי שלנו, מוזמנים להשתמש בכולו או בחלקו, העיקר שתבצעו את הרכישה הטובה ביותר עבורכם.

 

שלב ראשון – רשימת צרכים ובחירה של תקציב

אז השלב הראשון הוא השלב האדמיניסטרטיבי, עליכם לשבת ולבחון בדיוק מה הצרכים שלהם מהגריל הבא שלכם. האם אתם צריכים גריל שמתאים לאירוח של 50 איש באופן קבע או שאתם מעדיפים גריל יותר קטן וקומפקטי. תעשו רשימה מסודרת של הצרכים, תדירויות שימוש וכן שאר הפרמטרים שעולים לכם לראש כשאתם חושבים על הגריל.

לאחר מכן תכינו תקציב, תתאימו את התקציב לכיס שלהם היום המצב הוא שאפשר לבצע רכישה של גריל פחמים איכותי כמעט בכל מחיר ובכל תקציב וזה בזכות השוק הרחב שקיים בתחום.

 

שלב שני – התייעצו עם אדם שמבין

מומחה תמיד יכול להועיל לכם בכל מה שקשור לבחירה. בעידן המודרני אנחנו נמצאים במצב שאפשר למצוא את כל המידע הרוולנטי ברשת אבל לפעמים זה לא מספיק. לפעמים עדיף להתייעץ עם אנשים שמבינים טיפה יותר על מנת שנוכל לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבורנו.

אם יש לכם אדם שאתם מכירים שמבין בתחום הזה, מעולה אם לא? אתם מוזמנים להתייעץ איתנו או עם אנשים שונים ברשתות החברתיות באחת מן הקבוצות הייעודיות. השתמשו בתקציב ובצרכים שלכם וכשאתם מתייעצים והם יוכלו לתת לכם את כל האופציות הטובות ביותר עבורכם.

 

צ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים – מתכון קליל מהיר וטעים במיוחד

אז עכשיו הגענו לחלק האחרון והוא הכנה של צ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים. ההכנה היא הכנה פשוטה במיוחד ולא שונה יותר מידי מהכנה של כל קבב אחר שהכנתם אבל היא בעלת טעמים טיפה חדשים ומעניינים יותר שמטרתם היא לשבור את השגרה.

מרכיבים להכנה:

 

מרכיבים:

בשר טחון חצי קילו
בצל קצוץ דק 1 בצל גדול
כמון 1 כפית
כוסברה צרור עלים סחוט
נענע צרור עלים סחוט
פלפל חריף קצוץ 1-2 פלפלים
שום שן אחת
ביצה ביצה אחת
מלח 1.5 כפיות
ג'ינג'ר קצוץ דק 1 כפית

 

גרילי פחמים לפי סידרות

שלב ראשון – הכנת בלילה של קבבים

אז בשלב הראשון בהכנה של צ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים. שלב ראשון נכין את הבלילה. איך עושים את הבלילה? ניקח את כלל המרכיבים שרשומים לנו למעלה ונערבב אותם באופן אחיד ככה שכל הבשר יקבל את כל הטעמים הרלוונטיים. אחד הדברים החשובים הוא שהבלילה תהיה ללא מים בכלל, ולכן אם יש מים חשוב להוציא אותם מהבלילה או לנסות לספוח אותם במידת האפשר עם פירורי לחם.

 

שלב שני – צורה של קבב

לקבבים יש המון צורות ולכל אחד יש את הצורה שיותר נוחה לו להכין, את הצ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים, אנחנו נמליץ להכין בצורה הבאה – ניקח כדורים קטנים ושווים ולאחר שסיימנו לגלגל אותם נשטיח אותם ככה שיהיו מעוכים ויפים ומוכנים לעשייה. תכניסו את הקבבים לכמה שעות למקרר על מנת שיתפסו את הצורה.

 

שלב שלישי – צלייה

השלב האחרון בהכנה של צ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים, הוא הצלייה. הדליקו את גריל הפחמים ותתנו לו להתחמם. אחרי שכל הפחמים בוערות כמו שצריך התחילו להניח את הקבבים ותנו להם להתבשל עד למידה הרצויה. תוציאו את הקבב, תניחו על הצלחת והנה לכם ארוחה קלילה ומדהימה ללא מאמץ מיוחד.

אז כמו שאתם רואים מדובר בעבודה קלה במיוחד, צ’פאלי קבב אפגני בגריל פחמים הוא מתכון מסורתי קליל וטעים מאוד שלאט לאט יחלחל לכם ואפילו עלול להחליף את הקבב שאתם כלכך אוהבים. אז למה אתם מחכים? הדליקו את גריל הפחמים ותתחילו בהכנה.

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה