קבב על האש, הכי ישראלי שיש!

מי לא אוהב קבב?

קבב עסיס וטעים, תמיד כיף לאכול. אז קבלו מתכון קל וטעים לקבב כמו במסעדות.

מצרכים:
500 גרם צוואר בקר טחון
400 גרם מכסה אנטריקוט (מספר 7)
100 גרם שומן בקר (בוקס או מהשפונדרה)
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
גמבה קצוצה
כפית פלפל שחור
כפית כמון
חצי כפית מלח
כפית פפריקה
150 מ"ל מי סודה לשתיה

אופן ההכנה:

מערבבים את כל התבלינים ומי הסודה יחד ומערבבים. שופכים את התיבול על הבשר ולשים הייטב.
יוצרים את הצורה הרצויה ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה.

מכניסים את המגש עם הקבבים למקרר לפחות לשעה.

מחממים גריל ל – 180 -200 מעלות.
צולים על אש ישירה כ-5 דקות מכל צד.

קל, פשוט וטעים!

אהבתם את המתכון הזה? שתפו ברשת !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
0
קבב על האש, הכי ישראלי שיש! 1קבב על האש, הכי ישראלי שיש! 2