האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים הוא אחד מן המתכונים הטעימים והפשוטים ביותר שכל אחד מאיתנו יכול לבצע.

תמיד כשרואים מתכונים מסוג זה חושבים שמדובר בעבודה קשה אבל מה שאנשים לא יודעים, גם בלי ידע מוקדם במטבח אפשר להוציא ארוחה קלילה וטעימה ללא שום מאמץ. איך עושים את זה? אנחנו כאן כדי להסביר לכם צעד אחר צעד. 

 

גריל פחמים – גריל נוסטלגי ומדהים

אז כולנו מכירים גרילי הפחמים מהילדות. ההורים שלנו היו עושים איתם את העל האש כולנו אהבנו. אז לרוב היו מוציאים אותם בחגים ובסופי השבוע והוא בעיקר היה מזוהה עם ימי העצמאות. עד היום אנחנו יכולים לראות גרילי פחמים פשוטים מסוגים שונים עומדים מחוץ לקיוסקים ומדובר בגרילים פשוטים, חד פעמיים ונהדרים לשימוש נייד במקרים של קאמפינג או כל על האש פשוט שאנחנו רוצים לעשות. אבל היום, בעידן המורדני הגרילים התחילו להיות משוכללים בהרבה ומדובר בכלים מסוג שלא הכרנו מלפני זה ואפילו בחלקם הם יותר הייטקיים ומשוכללים ממה שיכולנו לדמיין.

  • גריל פחמים Weber Master-Touch 57cm צבע אפור עשן

    1,195.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    320.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    5,999.00
    הוספה לסל

 

גריל הפחמים – כבר לא מה שאנחנו זוכרים מפעם

אז היום הגרילים הם כבר לא הגרילי נירוסטה שהיינו רואים בעבר, מדובר בגרילים מסוג חדש ועמיד יותר וכמובן שהם נוחים יותר לתפעול. הגרילי פחמים שאנחנו זוכרים הם גרילים שמיועדים לשימוש חד פעמי, הגרילים שאנחנו רוכשים לבית שלנו אנחנו רוצים אותם עמידים וחזקים יותר וכמובן שיפים ומשוכללים יותר. אז כן הגרילים של היום עומדים בסופות גשמים, בשלגים ואפילו בחום קיצוני וכמובן שבנוסף לכל זה הם שומרים על יכולת עבודה ברמה הכי גבוהה שיש.

 

הפחמים אפילו הם לא מה שאתם מכירים

אז גם הפחמים הם כבר לא מה שאתם מכירים, מדובר בפחמים הרבה יותר משוכללים ואפילו חלקם עם טכנולוגיות פנימיות של בעירה. אז אם פעם כדי להדליק את הפחמים היינו צריכים לעבוד קשה ולהמציא שיטות כמו שיטת הנייר טואלט והשמן שכולנו מכירים, הפחמים היום הם כבר יותר פשוטים לבעירה בחלק המקרים וגם משתנים בהתאם למה שאנחנו רוצים לצלות. אז כמו שאתם רואים, מדובר בעולם חדש ומעניין במיוחד.

 

מה המחיר של גריל פחמים חדש?

אז בכדי לרכוש גריל פחמים איכותי פעם הדעה הייתה שמדובר בהוצאה גבוהה מאוד, אבל היום המצב הוא שונה לגמרי והשוק רווי בגרילים מסוגים שונים המתאימים לכל תקציב שניתן לחלום עליו. אז כן, היום אפשר לרכוש גריל פחמים איכותי ללא צורך בהוצאה גדולה ולשם כך אנחנו ניתן לכם מספר טיפים.

 

טיפ ראשון – תקציב מותאם לרכישה

אז קודם כל חשוב לעשות בדיקה ולראות בדיוק כמה אתם מעוניינים להשקיע בגריל, גריל פחמים איכותי יכול לעלות כמה מאות שקלים ויכול להגיע גם לאלפים הגבוהים ולעשרות אלפי שקלים במקרים מסויימים, לכן חשוב לדעת כמה אתם מעוניינים להשקיע ורק אז להתחיל לחפש את גריל הפחמים הטוב ביותר עבורכם.

 

טיפ שני – גם לגרילי פחמים יש מומחים

אז כן, גם בתחום הגרילים יש אנשים שמבינים יותר ומבינים פחות וגם כאן ניתן למצוא מומחים בתחום. הסיבה להתייעצות עם מומחה היא ברורה, אתם לא רוצים לרכוש משהו שאתם לא יודעים איך הוא יעבוד והאם הוא מומלץ בכלל. אז אם אתם מכירים מישהו שמבין או רכש גריל פחמים מלפני, תתייעצו איתו, אם לא? לא נורא, ניתן תמיד לחפש בקבוצות ייעודיות בפייסבוק הם ישמחו לעזור לכם בבחירת הגריל הנכון ביותר עבורכם.

 

גרילי פחמים לפי סידרות

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים
שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים – מתכון קליל וטעים במיוחד

אז אם אתם מעוניינים בהכנה של שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים אנחנו כאן כדי לתת לכם מתכון קליל שאתם לא מאמינים בכלל. תוך מספר שלבים יש לכם ארוחה מדהימה וקלילה במיוחד. לשם כך תאספו את המצרכים הבאים:

 

פרגיות חתוכות לקוביות 1.5 קילו
פפריקה מתוקה 3 כפיות
מלח ½ כפית
טריאקי 1.5 כפות
שום כתוש 2 שיניים
שמן זית 1/3 כוס
תבלין לעל האש 1 כפית

 

הכנת המרינדה

אז קודם כל נכין את המרינדה של הפרגיות שמהן נכין שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים. נערבב את כל המרכיבים שיש לנו ונשרה בפנים את הפרגיות לילה לפני ההכנה. אם החלטתם לעשות את זה ספונטני תתנו לפרגיות לפחות שעה וחצי שעתיים לשבת במרינדה.

 

צליית הפרגיות

אז לאחר שהפרגיות שלנו ישבו במרינדה, עכשיו נתחיל בצלייה של שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים. את הקוביות שלנו נשפד בשיפודים וניתן צלייה קצרה של כמה דקות על כל צד של השיפודים. לאחר שהם מוכנים, נוציא, ניתן להם 2 דקות מנוחה ונגיש לכל המתארחים.

 

תפוחי אדמה – איך מכינים אותם?

אז ניקח בעצם כמה תפוחי אדמה ונחתוך אותם לחתיכות של בערך 10 מ"מ. ניקח אותם ביחד עם מלח וסוכר ונוסיף כמה עשבי תיבול ונכניס לסיר מים שאנחנו נרתיח. אחרי שהמים רתחו תחכו באזור הרבע שעה עד שהתפוחי אדמה יתרככו. עכשיו תסננו את המים, תוציאו את תפוחי האדמה שלכם, תייבשו ותמרחו בשמן זית ומלח. לאחר מכן תתחילו בצלייה בגריל, תנו להן משהו כמו 5 דקות עד שיקבלו את הגוון הזהוב ותוציאו אותם. וככה יהיו לכם אחלה של תפוחי אדמה לצד שיפודי הפרגיות.

 

אז כמו שאתם מבינים הכנה של שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים בגריל פחמים היא ממש פשוטה, כל שתצטרכו לעשות הוא בעיקר לגרוף מחמאות. תנסו את המתכון הזה ותתמכרו, אז אל תגידו שלא הזהרנו אתכם.

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה