האתר הרשמי של וובר ישראל
9200* מהנייד

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים היא אחד מן המתכונים היותר טעימים ופשוטים שאפשר להכין במעשנת בשרים. מדובר במתכון מנצח ופשוט במיוחד.

אז איך משתמשים במעשנת בשרים? כמה תעלה לנו מעשנת בשרים חדשה לבית? ואיך מכינים את המתכון המדהים הזה? אנחנו כאן כדי ללמד אתכם כל מה שאנחנו יודעים ולעזור לכם להכין ארוחה מדהימה. 

 

מעשנות – אחד מן הכלים היותר פשוטים לתפעול

אז מי שלא יודע המעשנה בשנים האחרונות כבר ממש תופסת תאוצה. מדובר באוכל שרבים מן האנשים בוחרים להכין דווקא אותו ובעיקר בטעמים נהדרים שאנחנו לא זוכים לטעום בכל יום. אז כן, למי שלא יודע ארוחה ממעשנה היא פשוט חוויה נהדרת. אז מי שיודע איך להדליק את גריל הפחמים הנוסטלגי יצליח ללא כל חשש להסתדר עם מעשנה וגם אם אתם לא יודעים, אנחנו מתחייבים לכם שעדיין שתסתדרו.

  • מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    8,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    7,299.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

המעשנה בנויה בצורה מיוחדת, היא בנויה בצורה כזו שהיא מחזיקה את מקור החום לצד תא סגור שמיועד לעשן. מי שלא מכיר ולא יודע מדובר בכלי בעל היסטוריה ארוכה שנועד בכלל לשם שימור מזון לטווח הארוך. המטרה של הכלי הייתה לשמר את הבשר לתקופה ארוכה ככל הניתן במיוחד למשפחות דלות אמצעים שלא היו יכולות לשים ידן על בשר טרי באופן תכוף.

 

מעשנות – העתיד כבר כאן

אז כן נפתיע אתכם ונסביר כי המעשנות כבר אינן מה שאנחנו זוכרים מהעבר. בעבר היינו רואים את סבא לוקח את הדוד הישן או את המקרר ומכין מזה מעשנה, היום? היום כבר מדובר במכשיר מתקדם ונהדר שכשתראו אותו בחלק מן המקרים לא תאמינו בכלל שמדובר בכלי לצלייה והכנה של בשרים. אז קודם כל, המעשנות היום משוכללות בהרבה ובמיוחד מרשימות יותר, מבחינת העיצוב שלהן והן מבחינת הטכנולוגיות השונות שהן מחזיקות בהן. אז היום תוכלו לשלו בקלות בחום של המעשנה, והתפעול שלה יכול להיות על גז או חשמל אפילו וכל הפיצ'רים החדשים שהיא מגיעה איתם מעידים על כמה קידמה יש במעשנות היום.

 

מעשנה חדשה – המדריך לרוכש המתחיל

החלטתם לרכוש מעשנה חדשה לבית? מעולה, עכשיו אם אין לכם מושג איך רוכשים מעשנה חדשה לבית שלכם אחנו כאן עם מדריך קצר שיתן לכם מספר טיפים לפני שאתם רוכשים את המעשנה הבאה שלכם.

 

תקציב – תכינו את "המזומן" מראש

מכירים את האנשים שטסים לחו"ל ומכינים בדיוק את המזומנים שלהם מראש בתוך הפאוץ'? אז לא צריך להיות כלכך מדוייקים אבל יש חשיבות רבה להתאמת תקציב לפני בחירת המעשנה. הסיבה לכך היא בעיקר כי השוק רווי במעשנות מסוגים שונים וניתן כמעט בכל תקציב לרכוש מעשנה נהדרת לבית שלכם ולא צריך להגיע למצב שמוציאים את כל הכסף הפנוי שלנו על מעשנה.

 

תעשו בדיקה באינטרנט

אז עוד משהו חשוב שאתם יכולים לעשות אם אתם לא מבינים בתחום הוא לבצע מחקר מקדמי באינטרנט, במחקר תבדקו מה המותגים המובילים, מה המחירים שיש בשוק ומה אפשר לקבל בכל מחיר והאם זה תואם את הציפיות שלכם. יש המון גם המון קבוצות ייעודיות ברשתות החברתיות השונות שכדאי להיכנס ולשאול ולהתייעץ שם יש מספר גדול של מומחים בתחום שנהנה לחלוק את המידע שלו עם האנשים האחרים.

 

עוד בנושא מעשנות בשרים

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים
שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים – מתכון שלא תאמינו

שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים הוא שם מפוצץ למנה פשוטה במיוחד, כל מי שיש לו מעשנה יכול להכין את זה ואנחנו נחלק את המתכון למספר שלבים.

 

שלב ראשון: מצרכים

פרגיות חתוכות לקוביות 1.5 קילו
פפריקה מתוקה 3 כפיות
מלח ½ כפית
טריאקי 1.5 כפות
שום כתוש 2 שיניים
שמן זית 1/3 כוס
תבלין לעל האש 1 כפית

 

שלב שני: מרינדה

בכדי להכין שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים אנחנו עכשיו ניקח את כל המרכיבים שלנו ונערבב אותם ביחד. נשרה את הפרגיות שלנו 24 בשעות במרינדה וניתן להם לנוח. סיימתם? מעולה, עכשיו תשפדו את הפרגיות, אנחנו ממליצים תמיד על שימוש בשיפודי מתכת הסיבה לכך היא בכדי לפחות יהיו לנו חתיכות עץ בפרגיות שלנו ובמיוחד בכדי למנוע טעמי לוואי של שיפודי העץ מן הבשר.

 

שלב שלישי: תפוחי אדמה חלומיים

אז את תפוחי האדמה אנחנו נמליץ לעשות בצורה הבאה, לקחת תפוחי אדמה קטנים ולשטוף אותם. סיימתם לשטוף? מעולה, עכשיו ניקח את תפוחי האדמה ונמרח בשמן זית, מלח, פלפל ואפשר גם שום כתוש/גבישי. נכוון את המעשנה שלנו ל205 מעלות ונכניס את תפוחי האדמה בתוך תבנית לבערך 20-25 דקות.

 

שלב רביעי: שיפודי הפרגיות

הכנה של שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים מצריכה אותנו לדאוג גם לפרגיות עצמן. את הפרגיות אנחנו נכניס לתוך המעשנה שלנו את השיפודים וניתן להם להתבשל במשך 5-7 דקות על כל צד. אחרי שצד אחד יתבשל חשוב להפוך ולתת גם לצד השני ולכן תכניסו את השיפודים בערך רבע שעה אחרי שהתפוחי אדמה יושבים בפנים. ככה יצא לכם אחלה ארוחה פשוטה במיוחד שכל מי שיטעם אותה יהיה בשוק מכמה השקעתם כשהם לא יבינו בכלל שמדובר במתכון קליל במיוחד.

 

אז כמו שאתם רואים, שיפודי פרגית עם תפוחי אדמה חלומיים במעשנת בשרים הוא מתכון קליל וטעים לכל אדם שיש לו מעשנה. אז אם יש לכם מעשנה ביתית למה אתם מחכים? תקנו פרגיות ותפוחי אדמה, תכינו מרינדה נהדרת ותכינו את השיפודים ותפוחי האדמה. החברים מחכים והם רעבים במיוחד אז תזמינו אותם, הם כבר יביאו את שאר הכיבוד. 

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.
אנו בוובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע העולה שלנו, מגוון המוצרים הייחודים שלנו והמגוון הענק שלנו מכל הסוגים, חשמל – גז – פחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמצאנו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. אנו ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

Weber ישראל בפייסבוק | Weber ישראל באינסטגרם | Weber ישראל ביוטיוב

אודות Weber ישראל | מייל המשרד: cs@weber.co.il

weber logo

יש לכם שאלה?

אהבתם? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מתכונים נוספים עבורך
0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה