Burger press – הדרך הטובה ביותר להכין המבורגרים!

 In כללי, מתכונים

Burger press – הדרך הטובה ביותר להכין המבורגרים!

רוצים להכין המבורגרים ביתיים, טעימים וגם בצורה המושלמת?? אז המתכון הזה, נועד בשבילכם!

המבורגרים עסיסיים וטעימים!

רכיבים:

500 גרם בשר טחון.
1-2 פרוסות לחם (ללא הקשה).
1 ביצה.
כמון,
פלפל שחור,
שומן/שמן,
שום,
פטרוזיליה קצוצה,
בצל מרוסק.
מכשיר הBurger press של Weber

אופן ההכנה:

מרטיבים את פרוסות הלחם עד למצב שהן ספוגות במים.
שופכים את הבשר, הביצה, הלחם, השומן, הפטרוזיליה והבצל אל תוך קערה ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה.
זה הזמן להוסיף את התבלינים לפי הטעם!
מערבבים שוב ומכסים את הקערה בניילון נצמד למשך 10 דקות.
לאחר מכן לוקחים את מכשיר הBurger press משמנים מעט את הבסיס, ומניחים בתוכו חופן מהעיסה שזה עתה הכנו.
חשוב לבחור ב Burger press את גודל ההמבורגר אותו אנחנו רוצים. בין 113 גרם ל227 גרם!
הBurger press מאפשר לנו להכין המבורגרים מושלמים בגודל האידאלי ובצורה הפשוטה ביותר!
מוצר קטן, יתרון גדול!
מחממים את הWEBER לטמפרטורה של 150-180 מעלות.
ומניחים את ההמבורגרים.
על מנת לשמור על עסיסיות מומלץ לצלות את ההמבורגרים על פלטה יצוקה.
משך הצלייה כ- 10 דקות עם מכסה סגור!
בתאבון!
למוצרים מגניבים ומתכונים טעים- חפשו אותנו בפייסבוק!
פוסטים אחרונים

השאר תגובה

0
0

התחל חיפוש

שינוי גודל גופנים
0
נתח קצבים בציפוי חרדל עם פלפלים ובצלים צלויים